Magazijn medewerker

Solliciteer nu

Magazijn Medewerker

Over deze functie

Oss

Als magazijn medewerker van Deponti werk je mee aan de correcte en efficiënte afhandeling van orders in ons distributie centrum te Oss. 


Het grootste deel van je dag ben je bezig met het samenstellen van orders van terrasoverkappingen en glaswanden voor onze dealers. Daarnaast ben je bezig met het laden, lossen en controleren van inkomende/uitgaande goederen en het naleveren van (spoed)orders.

Is dit de baan die jij zoekt?

Hier herken jij jezelf in

Aanpakker

Collegiaal

Flinke 

spierballen

Heftruck

certificaat

Woonachtig in

regio Oss

Nauwkeurig

Goed humeur

(ook in de ochtend)

Deponti als werkgever

De Deponti Group is in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 70 medewerkers en een fijne ondernemende cultuur waarbij samenwerking centraal staat. Wij zijn ontwerper, ontwikkelaar en leverancier van producten waardoor het hele jaar door genoten kan worden van buiten met het comfort van binnen. Denk hierbij aan onder andere aluminium terrasoverkappingen, hoogwaardige glazen schuifwanden en lamellen overkappingen.

Vanuit ons hoofkantoor in Oss bedienen wij ons netwerk in Europa waarbij onze accountmanagers in de landen de relaties met nieuwe en bestaande klanten opbouwen, onderhouden en uitbreiden. Vanuit meerdere distributiecentra in Europa leveren wij razendsnel onze kwalitatief hoogstaande producten aan onze partners, zodat zij deze kunnen monteren bij hun klanten.

Al acht jaar op rij zijn we winnaar van de FD Gazelle Award en afgelopen jaar zelfs nummer één in de categorie Groot van Zuid-Nederland. Groeien zit in ons bloed en daarom zijn wij op zoek naar goede collega's om onze grenzeloze ambities waar te maken. Wij bieden een levendige, moderne en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, initiatief, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

Samen met gedreven collega’s werken aan onze ambities en jouw ontwikkeling wisselen we af met veel gezelligheid. Denk hierbij aan gezamenlijk lunchen (helemaal verzorgd), regelmatige uitjes (zo eens per twee maanden) en een gave jaarlijkse “Deponti Day” met spraakmakende activiteiten en een afsluitend feest waaraan alle collega’s uit alle landen aan deelnemen.

Werkplek

Modern en van alle gemakken voorzien

Internationaal

Kantoren & klanten in verschillende landen in Europa

Feest

Regelmatig leuke feestje en uitjes met je collega's

Wie worden jouw directe collega's?

Burak

Manager Distributie Centra

Vincent

Meewerkend Voorman

Maurice

Medewerker Magazijn

Wat kun je van ons verwachten?

  • Markconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Financieel gezonde en moderne organisatie met kwalitatief hoogwaardige producten
  • Een hecht enthousiast en divers team waarbij samenwerking en het familiaire gevoel voorop staan
  • Ook buiten kantoortijden samen leuke activiteiten en ontspanning met je collega’s

Solliciteren of meer weten?

Word je enthousiast om bij ons te komen werken? Helemaal TOP!

Klik op de onderstaande blauwe knop en solliciteer om ons team te komen versterken als onze nieuwe collega in ons Distributie Centrum. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Herken je jezelf niet 100% in de functie-vereisten, maar vind je dat je wel geknipt bent voor deze functie en gaat jouw hart er sneller van kloppen? Wij geloven in openheid, ontwikkeling en het bieden van kansen. Vertel ons welke ervaring je hebt en wat jij ons te bieden hebt. Wie weet passen we goed bij elkaar.

Wil je eerst nog wat meer weten over ons of de functie? Neem dan zeker contact op met Nicole door haar te bellen, whatsappen of mailen!

06 11 05 04 12
vacature@deponti.com