Allround marketing specialist

Solliciteer nu

Allround marketing specialist

32 - 40 uur

Deponti is een snel groeiende internationale groothandel in luxe aluminium overkappingen en glazen schuifwanden. De bedrijfscultuur is informeel, no-nonsens, hands-on en kent een echte ondernemersmentaliteit. Wegens uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een ambitieuze:

ALLROUND MARKETING SPECIALIST (32-40 uur per week)

Deponti groeit ontzettend hard. Zowel in de Benelux als daarbuiten. Wij zijn daarom op zoek naar een marketeer die ons team komt versterken. Iemand die het leuk vind om onze marketingplannen ook internationaal door te ontwikkelen.
Dit is een erg leuke en uitdagende functie. Niet alleen omdat je in een ambitieuze, snelle en dynamische organisatie komt te werken, maar vooral omdat termen zoals ‘creativiteit en vrijheid’ écht passen bij deze functie. Deze baan biedt daarom veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Wat ga je doen?

Als allround marketing specialist bij Deponti weet je als geen ander hoe je content kunt ontwikkelen waarmee je inspeelt op de wensen en behoeften van onze dealers en klanten. Onze websites, advertenties, beurzen, social media, nieuwsbrieven en online campagnes; Je weet bij al deze activiteiten waar je over praat. En als wij met elkaar nadenken over optimalisatie van onze activiteiten, de ‘tone of voice’ in onze uitingen of de dienstverlening van onze organisatie, dan lever jij daarbij een relevante bijdrage.

In deze functie is daarom geen dag hetzelfde. De ene dag bedenk je campagnes om ons (internationale) B2B dealernetwerk uit te kunnen breiden, schrijf je content voor onze eigen kanalen of tref je de voorbereidingen voor een event. Ben je de volgende dag juist bezig met het adviseren van ons dealernetwerk over lokale campagnes en denk je mee over de inrichting van showrooms. De organisatie is snel en dynamisch dus schrik niet als er zich onverwacht een nieuw uitdagend project op jouw agenda komt te staan!

Omdat jij de Engelse taal goed beheerst heb je nauw contact met onze internationale dealers en accountmanagers om zo kansen en mogelijkheden direct te spotten en daarop in te spelen. Daarbij zal je, samen met de rest van het marketingteam, de juiste mix moeten vinden tussen on- en offline activiteiten om onze interne doelen te kunnen behalen.

Wat vragen we van je?

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in online advertising zoals Meta, Ads en LinkedIn

 • Je bent allround en hands-on. Het marketingteam bestaat momenteel uit 5 personen, dus je komt in een klein, wendbaar team terecht. Een team waar jouw stem écht impact kan maken.

 • Je bruist van ambitie en wilt meewerken aan succes. Je houdt van een uitdaging en kan snel schakelen wanneer dit van je gevraagd wordt.

 • Je oppert eigen ideeën, bent initiatiefrijk en bent niet bang om fouten te maken.

 • Je hebt relevante marketing werkervaring.

 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32uur per week.

  Mocht je relevante ervaring hebben met SEA is dat voor ons zeker een pré.

Dit bieden we jou

 • Een zelfstandige functie met veel (internationale) uitdaging;

 • Een wederzijds aantrekkelijke omgeving waarin je maximaal kunt shinen. Samen zoeken we dan ook naar een salaris dat recht doet aan jouw talent;

 • Een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband; 

 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering, (betaald) ouderschapsverlof, elke dag een verzorgde lunch op kantoor en de leukste (internationale) teamuitjes;

 • In ons team is veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn benieuwd hoe jij die ruimte gaat invullen;

Wie worden jouw directe collega's?

Maron

International Marketing Manager

Ellis

Allround Marketer

Evie

Allround Marketer

Enthousiast?

Vertel ons dan snel wie je bent, wat je kunt en waarom jij onze nieuwe collega bent! Mail je sollicitatie snel naar Maron Koers (International Marketing Manager) via koers@deponti.com.

Ken jij iemand die geschikt is voor deze functie? Delen wordt gewaardeerd!