Accountmanager Palmiye

Solliciteer nu

Accountmanager Palmiye

Over deze functie

België

Zit verkopen jou in het bloed en ben je bouwtechnisch onderlegd? Wij bieden je de unieke kans om in een leuk en energiek team te komen werken dat barst van de groeiambitie.

Je gaat meebouwen aan ons exclusieve partnernetwerk in de Benelux. Samen met je collega’s zorg je voor de correcte afhandeling en invulling van aanvragen die je samen met de partners omzet in orders.

Zowel acquisitie als relatiemanagement, verkoop aan zakelijke klanten als ondersteuning richting horeca en consument/eindgebruiker maakt de baan uitdagend en afwisselend.

tekst.

Is dit de baan die jij zoekt?

Hier herken jij jezelf inbij voorkeur ervaring in commerciele rol

Bachelor of Masterdiploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring

Betrokken en teamspeler met ondernemende “mindset”

Woonachtig in

 Mechelen (BE)

Herken je jezelf niet helemaal 100% in bovenstaand maar vind je dat je wel geknipt bent voor deze functie en gaat jouw hart er sneller van kloppen? Wij geloven in openheid, ontwikkeling en het bieden van kansen. Vertel ons welke opleiding je hebt afgerond, welke ervaring je hebt en wat jij ons te bieden hebt. Wie weet passen we goed bij elkaar.

Palmiye

Palmiye is een gerenommeerde en vooraanstaande speler op het gebied van luxe terrasoverkappingen met vouwdaken en lamellensystemen. Naast overkappingen worden er ook diverse soorten zonwering en glassystemen verkocht. Palmiye is een wereldwijd actief merk met verschillende verkoopstrategieën over de wereld. Dankzij het maatwerk en technische kennis zijn de mogelijkheden eindeloos.

Palmiye Benelux is onderdeel van Deponti Group dat in korte tijd is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 85 medewerkers en een fijne ondernemende cultuur waarbij samenwerking centraal staat. Wij zijn ontwikkelaar, producent en leverancier van producten waardoor het hele jaar door genoten kan worden van buiten met het comfort van binnen. 

Deponti Group als werkgever

De Deponti Group is in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 85 medewerkers en een fijne ondernemende cultuur waarbij samenwerking centraal staat. Wij zijn ontwerper, ontwikkelaar en leverancier van producten waardoor het hele jaar door genoten kan worden van buiten met het comfort van binnen. Denk hierbij aan onder andere aluminium terrasoverkappingen, hoogwaardige glazen schuifwanden en lamellen overkappingen.

Vanuit ons hoofkantoor in Oss bedienen wij ons netwerk in Europa waarbij onze accountmanagers in de landen de relaties met nieuwe en bestaande klanten opbouwen, onderhouden en uitbreiden. Vanuit meerdere distributiecentra in Europa leveren wij razendsnel onze kwalitatief hoogstaande producten aan onze partners, zodat zij deze kunnen monteren bij hun klanten.

Al acht jaar op rij zijn we winnaar van de FD Gazelle Award en afgelopen jaar zelfs nummer één in de categorie Groot van Zuid-Nederland. Groeien zit in ons bloed en daarom zijn wij op zoek naar goede accountmanagers om onze grenzeloze ambities waar te maken. Wij bieden een levendige, moderne en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, initiatief, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

Samen met gedreven collega’s werken aan onze ambities en jouw ontwikkeling wisselen we af met veel gezelligheid. Denk hierbij aan gezamenlijk lunchen (helemaal verzorgd), regelmatige uitjes (zo eens per twee maanden) en een gave jaarlijkse “Deponti Day” met spraakmakende activiteiten en een afsluitend feest waaraan alle collega’s uit alle landen aan deelnemen.

Werkplek

Modern en van alle gemakken voorzien

Internationaal

Kantoren & klanten in verschillende landen in Europa

Feest

Regelmatig leuke feestje en uitjes met je collega's

Wie worden jouw directe collega's?

Pieter

Sales manager 

Gino

Accountmanager Nederland

Ellis

Marketing medewerker

Wat kun je van ons verwachten?

  • Markconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Financieel gezonde en moderne organisatie met kwalitatief hoogwaardige producten
  • Een hecht enthousiast en divers team waarbij samenwerking en het familiaire gevoel voorop staan
  • Volop mogelijkheden om jezelf (internationaal) te ontwikkelen
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Ook buiten kantoortijden samen leuke activiteiten en ontspanning met je collega’s

Solliciteren of meer weten?

Word je enthousiast om bij ons te komen werken? Helemaal TOP!

Klik op de onderstaande blauwe knop en solliciteer om ons team te komen versterken als onze nieuwe accountmanager voor Viewline. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Herken je jezelf niet 100% in de functie-vereisten, maar vind je dat je wel geknipt bent voor deze functie en gaat jouw hart er sneller van kloppen? Wij geloven in openheid, ontwikkeling en het bieden van kansen. Vertel ons welke opleiding je hebt afgerond, welke ervaring je hebt en wat jij ons te bieden hebt. Wie weet passen we goed bij elkaar.

Wil je eerst nog wat meer weten over ons of de functie? Neem dan zeker contact op met Pieter door hem te bellen, whatsappen of mailen!

+32 468332807
vacature@deponti.com