Accountmanager Oost-België

Solliciteer nu

Accountmanager Oost-België

Over deze functie

Als accountmanager van Deponti ben je verantwoordelijk voor de partners in jouw rayon, in de breedste zin van het woord. Daarvoor vind en benader je prospects, werf je nieuwe partners en help je bestaande partners om hun omzet te verhogen. Vanaf de start veel koude acquisitie om je rayon op te bouwen. 

Het ultieme doel: lange termijn relaties met tevreden partners én omzetgroei in jouw rayon.

Met jouw communicatie, ervaring en productkennis weet je partners op de juiste manier te benaderen. Ook al ben je het grootste deel van de tijd onderweg, je werkt nauw samen met je collega’s van de binnendienst en andere afdelingen.

De functie kent dus veel eigen verantwoordelijkheid, vraagt initiatief en stilzitten is voor jou geen optie. Je spart veel met jouw Sales Manager én ook met andere accountmanagers heb je veel contact voor het uitwisselen van “best practices” zodat we samen succesvol zijn.

Is dit de baan die jij zoekt?

Hier herken jij jezelf in

MBO/HBO werk-
en denkniveau

Minimaal 3 jaar B2B buitendienst ervaring

Betrokken en ondernemende “mindset”

Informeel, no-nonsensen ondernemend

Energieke resultaatgerichte teamspeler

Communicatief en overtuigend

Regio Limburg

Deponti als werkgever

De Deponti Group is in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 90 medewerkers en een fijne ondernemende cultuur waarbij samenwerking centraal staat. Wij zijn ontwerper, ontwikkelaar en leverancier van producten waardoor het hele jaar door genoten kan worden van buiten met het comfort van binnen. Denk hierbij aan onder andere aluminium terrasoverkappingen, hoogwaardige glazen schuifwanden en lamellen overkappingen.

Vanuit ons hoofkantoor in Oss bedienen wij ons netwerk in Europa waarbij onze accountmanagers in de landen de relaties met nieuwe en bestaande klanten opbouwen, onderhouden en uitbreiden. Vanuit meerdere distributiecentra in Europa leveren wij razendsnel onze kwalitatief hoogstaande producten aan onze partners, zodat zij deze kunnen monteren bij hun klanten.

Groeien zit in ons bloed en daarom zijn wij op zoek naar goede accountmanagers om onze grenzeloze ambities waar te maken. Wij bieden een levendige, moderne en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, initiatief, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

Samen met gedreven collega’s werken aan onze ambities en jouw ontwikkeling wisselen we af met veel gezelligheid. Denk hierbij aan gezamenlijk lunchen (helemaal verzorgd), regelmatige uitjes (zo eens per twee maanden) en een gave jaarlijkse “Deponti Day” met spraakmakende activiteiten en een afsluitend feest waaraan alle collega’s uit alle landen aan deelnemen.

Werkplek

Modern en van alle gemakken voorzien

Internationaal

Kantoren & klanten in verschillende landen in Europa

Feest

Regelmatig leuke feestje en uitjes met je collega's

Wie worden jouw directe collega's?

Pieter

Sales Manager België & France

Rami

Account manager België

Nicolas

Account manager België

Wat kun je van ons verwachten?

  • Markconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Financieel gezonde en moderne organisatie met kwalitatief hoogwaardige producten
  • Een hecht enthousiast en divers team waarbij samenwerking en het familiaire gevoel voorop staan
  • Volop mogelijkheden om jezelf (internationaal) te ontwikkelen
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Ook buiten kantoortijden samen leuke activiteiten en ontspanning met je collega’s

Solliciteren of meer weten?

Word je enthousiast om bij ons te komen werken? Helemaal TOP!

Klik op de onderstaande blauwe knop en solliciteer om ons team te komen versterken als onze nieuwe accountmanager in België. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Herken je jezelf niet 100% in de functie-vereisten, maar vind je dat je wel geknipt bent voor deze functie en gaat jouw hart er sneller van kloppen? Wij geloven in openheid, ontwikkeling en het bieden van kansen. Vertel ons welke opleiding je hebt afgerond, welke ervaring je hebt en wat jij ons te bieden hebt. Wie weet passen we goed bij elkaar.

Wil je eerst nog wat meer weten over ons of de functie? Neem dan zeker contact op met Nicole door haar te bellen, whatsappen of mailen!

+31 (0)6 11 05 04 12
vacature@deponti.com